Bloggen om het heminredning

Varför låna pengar utan säkerhet, är det dags?


skrivet den 30 mar av Admin, klockan:10:49
Jag har alltid undrat "När är det dags för mig att låna pengar utan säkerhet?", jag vill skaffa ett drömhus och göra min drömresa. Är det då dags för mig att låna pengar?
Självfallet har jag sparat så bra som möjligt för att jag ska kunna göra mina drömmar i livet, men för att få det lilla extra kommer jag behöva ett större kapital. Då har jag självklart funderat om jag ska låna pengar för att uppnå mina drömmar eller om jag ska nöjja mig med det jag får. I mina ögon är det en balansgång, eftersom att jag kan få det jag verkligen vill ha för några extra tusenlappar. Självklart har jag inte tålamodet att vänta utan jag ser över mina alternativ att låna pengar utan säkerhet. 

Jag har möjlighet att låna 20 000 och betala av det på 5 år, då får jag pengarna inom 3 arbetsdagar. Självklart kommer det att tillkoma diverse räntor, men visst är det fantastiskt att det faktiskt är så enkelt?

Vad tycker ni, bör jag göra ett lån eller inte?

Currently rated 3.0 by 127 people

  • Currently 2,992126/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed