Bloggen om het heminredning

Väderskydd


skrivet den 08 aug av Admin, klockan:14:41

När jag var yngre var jag med i scouterna under hela min uppväxt medan många av de andra barnen var intresserad av sport istället. Det som jag uppskattade med att vara en del av scouterna var att jag lärde mig mycket viktiga kunskaper som jag fortfarande har användning av. Det har som sagt varit en stor del av min uppväxt och saknar utomhuslivet när jag numer bor i staden.

Kommer att försöka återuppliva dessa minnen nu under semestertiderna och ska tillsammans med en vän övernatta en helg i ett väderskydd ute i skogen. Det är en skog som inte ligger allt för långt bort från staden och jag har varit där tidigare i veckan för att kolla naturresurserna. Vi kommer inte att gå in helt helhjärtat utan kommer att ha med ett stormkök och andra bekvämligheter. Dels för att det var länge sen sist som jag överlevde i naturen och att jag blivit äldre.

Ett av de bästa minnena som jag har från min barndom var när jag övernattade i ett väderskydd tillsammans med min far. Vi hade gjort upp en brasa i eldstaden som var framför för att kunna hålla värmen på natten och laga mat. Vi hade tillagat grillkorv och gjort te med ingredienser från naturen som vi hittade.

Kommer aldrig att glömma av det och hoppas att jag kan få en nostalgisk känsla nu när jag ska göra om det. Förhoppningsvis kommer jag att bli duktigare på att fortsätta med att göra det kontinuerligt och göra det tillsammans med mina barn. 


Currently rated 3.0 by 67 people

  • Currently 2,955225/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed