Bloggen om het heminredning

Taksäkerhet är viktigt


skrivet den 17 jan av Admin, klockan:08:58

Vill råda alla att ta taksäkerhet på allvar! Igår när jag var uppe på taket, självklart utan fallskydd eller någon form av vajer överhuvudtaget så var jag otroligt nära på att ramla ner och slå ihjäl mig!! Anledningen till att jag var på taket var för att jag tänkt ta bort mossa med ett medel som jag köpt och samtidigt ta en titt på takpannorna. Taksäkerheten eller något fallskydd hade jag givetvis inte en tanke på och jag var riktigt nära på att glida ner när en av takpannorna lossnade.

Nu blir det nog att totalrenovera taket och samtidigt köpa lite taksäkerhetsprodukter, så som personligt fallskydd eller ett vajersystem till nästa gång. Var försiktiga på taket!


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed