Bloggen om het heminredning

Montera vanliga garageportar eller vikportar?


skrivet den 21 jul av Admin, klockan:14:23

Nu står jag i valet och kvalet om jag skall välja vanliga garageportar eller vikportar när jag gör om min carport. Garaget ligger lite nära vägen så om man öppnar dörren kanske den kommer för nära trafiken. Jag ser dock väldigt mycket fram mot att kunna låsa om min min nya ögonsten och kunna montera på mina delar från Steeda som kom förra veckan.

När väl portarna är på plats så skall det inredas riktigt fint, det kommer nog likna ett klassiskt engelsk vardagsrum mer än ett garage. Jag har fått tag på mörkt trä billigt som jag ska klä väggarna med upp till bröst höjd. På golvet skall jag lägga snygga klinkers. Längst in skall jag se till att få upp en liten led-tv och en bardisk. Sen kommer frugan få spendera helgerna själv i huset! ;)


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed