Bloggen om het heminredning

Fönster


skrivet den 19 okt av Admin, klockan:13:45

Det viktigaste som man bör tänka på när man renoverar ett gammalt hus är att investera i ett par bra fönster. Främst eftersom att det är säkrare när det kommer till brandolyckor men även vid inbrott. Sen självklart också så isolerar det bättre och håller ute kylan och ljud. Vet inte hur många gånger som jag befunnit mig i fastigheter där fönsterna har dragit vilket i längden resulterar att man blir ständigt förkyld.

Det kan även skapa en bättre helhetsbild på utseendet för huset om man gör det på rätt sätt. Självklart är det lättare att välja fritt bland olika formar på fönster om man bygger ett nytt hus. Annars kan man behöva att anpassa sig efter hur det befintliga husets fönster är formade.

Nackdelen med de riktigt bra fönsterna som också ser bra ut är naturligtvis priset på dem. Det kan bli redigt dyrt i slutändan om man har ett stort hus med flera våningar och man ska byta samtliga fönster. Något som man absolut kan komma överens om att det är värt det i slutändan.

Nästa gång som mina bekanta är behov av rådgivning när det kommer till att köpa nya fönster kommer jag självklart att ställa upp. Om ni läsare har några frågor gällande renovering eller rådgivning till vilka fönster som man bör köpa är ni välkomna att kontakta mig.

Funderar på att starta en ny hemsida där jag skriver enbart om råd vid renovering – vore det något som ni läsare vore intresserade av att jag skulle börja med? 


Currently rated 3.2 by 52 people

  • Currently 3,153847/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed